Glasbewassing

Ramen wassen hoort niet tot de prioriteiten van uw onderneming. Bovendien is het streeploos schoon maken van de beglazing bewerkelijk en echt een vak. Zeker als het glaswerk van uw bedrijfsgebouw(en) omvangrijk en moeilijk bereikbaar is, bijvoorbeeld door hoogte. Schoonmaakbedrijf Crystal Cleaning biedt u een totaaloplossing waarmee uw ramen altijd glashelder zijn. Op een veilige en effectieve manier geven wij uw pand de schone en verzorgde uitstraling die het verdient.

Gevelreiniging

Onderhoud aan gebouwen komt de uitstraling van uw organisatie ten goede maar het draagt ook zeker bij aan de waarde van uw vastgoed. Helaas hebben gevels en kozijnen veel te lijden van regen, wind en vorst. Ook vogels, algen en mossen zorgen voor verontreiniging. Met behulp van geavanceerde technieken brengt schoonmaakbedrijf Crystal Cleaning uw bedrijfspand (terug) in een onberispelijke staat. Onze vakmensen verwijderen efficiënt en grondig, alle vuil, aanslag, graffiti en andere ongemakken.

Dakreiniging en Coating

Door de verschillende weersomstandigheden in Nederland krijgt uw dak heel wat te verduren. Dit zorgt er ook voor dat je dak na verloop van tijd vies wordt. Zeker wanneer je ongeglazuurde dakpannen hebt, groeien er na enkele jaren mos en algen op de pannen. Of je dakpannen zien er niet meer mooi uit door een groene aanslag.

Dat is niet het enige probleem!

Naast dat aanslag of mossen op het dakoppervlak er niet mooi uitzien, tasten deze ook de dakpannen aan. De wortels van de mossen dringen door in het dakpannen, waardoor deze poreus worden. Vocht kan doordringen in de pannen, waardoor je vochtproblemen krijgt. In koude winters heeft dit weer vorstschade tot gevolg. Het is dus verstandig om een dakreiniging en coaten uit te laten voeren.

Prijslijst incl 20% korting (dak):
– Reinigen onder hogedruk en coaten of impregneren (tm 40 m2) €25,- per m2
– Reinigen onder hogedruk en coaten op kleur of impregneren (40 tm 100m2) €22,50 per m2
– Reinigen onder hogedruk en coaten op kleur of impregneren (101 tm 200m2) €20,50 per m2
– Reinigen onder hogedruk en coaten op kleur of impregneren (meer dan 200m2) €19,50 per m2

Neem snel contact op voor een offerte

Schoonmaak

Voor bedrijven bieden wij ook schoonmaakwerkzaamheden aan voor binnen. Door onze ruime ervaring binnen het schoonmaakwerk zijn wij in staat al uw wensen te vervullen. In een samenwerking met Schoonmaakbedrijf Crystal Cleaning kunt u uitgaan van een goede communicatie, scherpe prijzen maar bovenal een schoon resultaat!

Overige werkzaamheden

De werkzaamheden die wij onder andere voor u kunnen uitvoeren zijn: