• Glasbewassing
  • Gevelreiniging
  • Schoonmaak
  • Overige werkzaamheden

Glasbewassing

Ramen wassen hoort niet tot de prioriteiten van uw onderneming. Bovendien is het streeploos schoon maken van de beglazing bewerkelijk en echt een vak. Zeker als het glaswerk van uw bedrijfsgebouw(en) omvangrijk en moeilijk bereikbaar is, bijvoorbeeld door hoogte. Schoonmaakbedrijf Crystal Cleaning biedt u een totaaloplossing waarmee uw ramen altijd glashelder zijn. Op een veilige en effectieve manier geven wij uw pand de schone en verzorgde uitstraling die het verdient.

Gevelreiniging

Onderhoud aan gebouwen komt de uitstraling van uw organisatie ten goede maar het draagt ook zeker bij aan de waarde van uw vastgoed. Helaas hebben gevels en kozijnen veel te lijden van regen, wind en vorst. Ook vogels, algen en mossen zorgen voor verontreiniging. Met behulp van geavanceerde technieken brengt schoonmaakbedrijf Crystal Cleaning uw bedrijfspand (terug) in een onberispelijke staat. Onze vakmensen verwijderen efficiënt en grondig, alle vuil, aanslag, graffiti en andere ongemakken.

Schoonmaak

Voor bedrijven bieden wij ook schoonmaakwerkzaamheden aan voor binnen. Door onze ruime ervaring binnen het schoonmaakwerk zijn wij in staat al uw wensen te vervullen. In een samenwerking met Schoonmaakbedrijf Crystal Cleaning kunt u uitgaan van een goede communicatie, scherpe prijzen maar bovenal een schoon resultaat!

Overige werkzaamheden

De werkzaamheden die wij onder andere voor u kunnen uitvoeren zijn: